Lara bungaelisya

follow me

Tuesday, 7 June 2011

wish| besday...06 june 2011,07-06-2010

salam semua lama x update blog ne..rindu plk rasa nya..huhuuhu x sempt nak share cite..x tahu nak cakap apa sbb aku ne jiwang sangat lau cite mesti nak sedih2, tapi aku mmg sedih kot...apa2 aje la ada ku kesah??!!!

happy besday too....uuuuu... happy too 

uu..happy too uuu.. 

semalam 07-06-2011 besday si dia..aku dah siap2 tulis msg nak hantar,,,siap nga video lagi aku cari.... aku baru 58 hari kenal dia..gaya mcm bercinta tapi aku x sure la..x nak taruh harapan lagi takut di kecewakan..tapi aku dh mula menyayangi dia bila perasaan itu ada aku rasa nak jauh dari semua 2.. sengal x di hari lahir dia aku nak senyap..

aku sebenarnya...sedih aku takut di kecewakan...aku x nak syg kat org lebih2..nati aku yang terluka...

si dia selalu bz nga kija..aku faham..lau time dia ckp ada kija aku x kacau dia..tggu je lau dia msg..huhuhu tapi dlm bz pun dia tetap msg bgthu...sweet..tp mulut blh tahan gak kadang2 dia wish kat fb membuat aku terasa..tapi aku fikir sapa aku nak terasa..apa2 pon knl nga dia best..dia romantik..hehehe..

emm ada tapi.. aku x pandai romantik2 ne..aku cuba buat dia happy di hari lahir dia..aku cuba buat dia senyum,aku jenis begon sikit hahaha...

persiapan....

aku hari sabtu lagi balut hadiah nak pos kan..untuk si dia..harap2 dia suka...hadiah x seberape pon tapi aku ikhlas bagi dia,tpi x tahu la reaksi dia camana.. aku x bgitahu pon yang aku pos hadiah kat dia....

aku pos awl bajet 07-06 sampai..huhuhu tapi x sampai2 pon lagi..jauh sangat kot..

kol 12 07-06-2011 

mlm besday dia aku cari gmbr yang cute untuk bt dia happy..aku msg lagi,wish lagi..video cartoon lagi.. Alhmdllah dia suka.. tapi yang hadiah aku pos x tahu cmna..huhuhu harap2 dia suka..

saat terasa terasing dengan cinta...

selepas aku wish aku plk rasa sedih..aku rasa mcm lbh2 plk syg kat dia..nape perasaan 2 ada ha?? aku update kt fb dia marah dia tanya aku ada masalah apa?ada terasa nga dia ka..aku x boleh jawab.. sebb aku keliru nga diri sendiri

macamana nak tahu dia ikhlas nga kite?????
aku bkn apa aku takut dia mainkan perasaan aku... dh cukup aku terluka...
sedih sgt time ne ingat semua kisah yang menyakitkan..

aku x dapt tido aku mandi amik air smbyg,, solat dan baca yassin..

aku on je fb..si dia ngah kija dia bagi tahu tido la...esok kija..awk sy tahu awk x suka sy tido lewat..tapi sy x boleh tido.. awk nak tahu masalah sy apa??sy sedih sbb sy takut awk sama mcm yang lain..sy tahu awk bkn cm 2..tapi blh kah awk terima sy?keluarga sy?? ikhlas ke awk suka kan sy???

sedar diri...
awk sy sedar sape sy,,x layak untuk di cintai?sy mencari cinta yang terima diri sy seadanya..saya tahu suatu hari awk akan tinggalkan sy..2 saya nak jauh dari awk..tapi sy x tahu perasaan sy ne..

Dalam doaku..
Ya Allah andai dia bukan milik ku jauhilah dia dri hidup ku..
berikankah dia kebahagia hidup..
selamatkan la dia diri segala bencana..
beri lah kekuatan untuk aku menghadapi dugaan ini...
Allah duga kita supaya kita sabar...sabar...  Dengan ujian yang Allah berikan dapat mendekatkan diri kita denganNya...







No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...